Η ραγδαία αυξανόμενη χρήση των social media σχεδόν από όλους τους χρήστες Internet τους πιθανούς δηλαδή B2B ή B2C πελάτες κάνει επιτακτική την παρουσία σας στα social media ή τουλάχιστον στο facebook.

 Σχεδόν όλες οι ηλικιακές ομάδες κάνουν συστηματική χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να είναι πλέον πιο σημαντικό μέσον διαφήμισης ακόμη και από παραδοσιακά media όπως η τηλεόραση. Δημιουργήστε της δική σας σελίδα και στοχεύστε μόνο στο κοινό που σας ενδιαφέρει πετυχαίνοντας υψηλή απόδοση του κάθε ευρώ του μικρού /η μεγάλου budget σας. Η παρουσία σας στο facebook μπορεί να κοστίσει λίγα εκατοντάδες ευρώ με συγκεκριμένα και απτά αποτελέσματα πάνω στην απόδοση της διαφήμισης και των πωλήσεων σας.

Σε σημαντικότητα ακολουθούν το ραγδαία αναπτυσσόμενο twitter καθώς και το YouTube εφόσον το προϊόν/υπηρεσία επιδέχεται τέτοιου είδους καμπάνια και επικοινωνία.

Επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους μας ώστε να αναλύσετε μαζί την αγορά σας, τα προϊόντα και τους στόχους σας ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις κοινωνικής δικτύωσης σε πάντα πολύ ανταγωνιστικό κόστος.