Η DigiPeak κατασκευάζει ιστοσελίδες υψηλού design και ποιότητας με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης του εκάστοτε πελάτη.

H κατασκευή ιστοσελίδων περνάει από συγκεκριμένη διαδικασία στην DigiPeak ώστε να πετύχουμε:

Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη και «παιχνιδάκι» ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.
Προωθημένες σωστά ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης -κυρίως στο google το οποίο κατέχει περίπου το 90% των αναζητήσεων – στα community sites όπως στο facebook καθώς και στα γνωστά directories.

Eάν η κατασκευή ιστοσελίδων περιλαμβάνει εταιρική και προϊoντική παρουσίαση της εταιρίας σας, τότε χρειάζεστε ιστοσελίδες με εντυπωσιακό σχεδιαστικό αλλά και εύχρηστο menu πλοήγησης. Εάν ο στόχος είναι η κατασκευή ιστοσελίδων με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο τότε όλη η εμπειρία του χρήστη πρέπει να γίνεται με εύκολα και κατανοητά βήματα. Στην κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να σκεφτόμαστε σαν χρήστης – πελάτης.

Είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες εφαρμόζουμε πάντα την ίδια αρχή: Πάθος για δημιουργία που φέρνει αποτέλεσμα.

Εστιάζουμε σε βάθος στην αισθητική των ιστοσελίδων μας, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν τη δουλειά μας. Ακολουθώντας την τεχνική του responsive design αναπτύσσουμε ιστοσελίδες που τρέχουν άψογα σε ευρύ φάσμα συσκευών όπως pc, smartphones και tablets.

Παρέχουμε εύχρηστο backoffice για την διαχείριση των ιστοσελίδων μας.

Με 1 ώρα μόνο εκπαίδευση, η διαχείριση της ιστοσελίδας γίνεται εύκολη διαδικασία, χάρη στο κορυφαίο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στο οποίο βασίζονται οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε.

Εφαρμόζουμε τεχνικές για γρηγορότερο φόρτωμα

Το ξέρετε ότι το 50% των επισκεπτών ενός site εγκαταλείπουν αμέσως όταν αργεί να φορτώσει;

Στη DigiPeak εφαρμόζουμε τεχνικές που βελτιώνουν την ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων μας όπως : images resizing, caching, cdn, κ.ά για να μειώνουμε στο έπακρο τον χρόνο φόρτωσης των site μας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης

Μας αρέσει να χτίζουμε συνεργασίες με τους πελάτες μας, για αυτό είμαστε εδώ όταν μας χρειάζονται. Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη, συμβουλεύουμε και κατευθύνουμε για ενίσχυση του branding, ενημερώνουμε για νέες τεχνολογίες και τάσεις, κ.ά.